About us | To-Cie
Top

Over Torben & Carola

We merken dag in, dag uit wat de positieve invloed is van het internet. Het maakt ons leven een stuk vrijer. Onze onderneming groeit iedere dag, steeds vaker sluiten er via het internet mensen bij ons aan. Zo gaaf om ondernemers verder te helpen met behulp van het internet!

Wij werken met een aantal ondernemers jaarlijks samen. Hiermee kunnen ze het geheel aan ons uitbesteden of je website een opfrisbeurt geven voor meer resultaat. (Lees hier meer over “ons inhuren”).

Torben

Ik ben een ‘ideeën man’ en wil veel actie ondernemen. (Vaak nog voordat er een concreet plan is…;-)) Vijf jaar heb ik in een Voetbalzaak gewerkt en heb ik me bezig gehouden met de verkoop van producten en het contact met klanten.

Hierna ben ik mij gaan verdiepen in de internet sales en kwam ik erachter dat het internet zo simpel kan werken voor ondernemers en ben ik hierin FullTime verder gegaan. En met succes!

Ik leer ondernemers graag de truc hoe je klanten kunt triggeren om jouw product of dienst daadwerkelijk te kopen. En dat allemaal met slim gebruik van het internet.

Contact Torben

Carola

Ik heb een aantal jaren in de ontwerpwereld gewerkt, totdat ik door kreeg dat er op het internet veel meer mogelijk was. Onder andere je product of dienst verkopen zonder dat je daarvoor heel veel moeite hoeft te doen, zoals mensen koud blijven opbellen.

Je kunt werken waar, wanneer en met wie je maar wilt! Het enige wat je soms nodig hebt is het internet. Dat is ook echt mijn DROOM: Werken waar, wanneer en met wie ze maar wil. En mijn eigen leven invullen met werk en vrije tijd. Met positieve mensen samenwerken die verder willen groeien op persoonlijk en zakelijk vlak.

Ik leer ondernemers heel gemakkelijk hoe zij hun onderneming beter zichtbaar kunnen maken op het internet en hier ook echt resultaat uit halen.

Samen met Torben dus een unieke combinatie.
Ik zorg voor structuur, helderheid en planning en Torben creëert de ideeën, plannen en strategie waar we mee aan de slag kunnen.

Contact Carola